Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Káosz kapui 1-3. rész.

2010.10.14

 

kaoszk1.jpg

   A káosz kapui 1.rész  Amikor minden kapu kinyílik, a világon     úrrá lesz a káosz… Csak a Négy Kaput őrző ikerpár, Clarissa (nyitó) és Mizeria (záró) védhetik meg a világot a mindent elsöprő káosztól. Amikor védelmezőjük, Rikhter elrabolja Clarissát, a Káosz Kapuja nem képesek feltartóztatni az átözönlő démonokat, akik el akarják pusztítani az egész királyságot. Vajon Mizeria időben megtalálja testvérét, hogy bezárják a kaput? Véget vethetnek a felfordulásnak, hogy újra beköszöntsön a béke és a rend korszaka? (itt van az eredeti és az online beleolvasi lehetőség ^^: http://www.mangattack.hu/index.php?action=kiadvanyok&cimid=30)

 

 

 

 

 

 

  A káosz kapui 2.rész


 

kaosz2_bori.jpg

Amikor minden kapu kinyílik, a világon úrrá lesz a káosz… Altzark tragédiája után Mizeria és Zelfa északnak tart, Zazaatz városába, üldözve Rikhtert és a foglyát, Clarissát. Ott egy fényűző karnevál csábítja hősnőnket, hogy elfeledje gondjait, de veszély leselkedik rá a sokadalomban. Rjokó Micuki mangaka népszerű gótikus története folytatódik téren és időn át. Olyan világokba kalauzolja el olvasóit, amelyeket el sem tudnak képzelni! (itt van az eredeti és az online beleolvasi lehetőség ^^:

http://www.mangattack.hu/index.php?action=kiadvanyok&cimid=33) 

 

 

 

kaosz.k.3.jpg

A káosz kapui 3.rész Miután elvesztették Zelfáékat, Mizeria és Giselle mélyebbre nyomulnak a labirintusban. Az úton minden logika értelmét veszti, és vérszomjas bábúk törnek az életükre. Képes lesz Mizeria kiállni a megpróbáltatásokat, és közben utolérni Clarissát? Eközben Zelfának minden erejét össze kell szednie, hogy talpra tudjon állni a Rikhterrel vívott utolsó összecsapás után. Miután úgy letaglózta az elsöprő erő, miféle sors várhat rá? (itt van az eredeti és az online beleolvasási lehetőség ^^: http://www.mangattack.hu/index.php?action=kiadvanyok&cimid=44)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.