Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Death Note

2010.11.21

death-note_poster2.jpgDeath Note - halál lista

DEath NOte

Sziasztok! Nos..ez kicsit más lesz mint a többi, kértétek , hogy töltsük fel a Death Note-t,tehát fogtam magam és elkezdtem összeszedni a (magyar szinkronos) részeket. Én is láttam annak idején az animéből pár részt az Animax-en és nagyon tetszettek, de most elkezdtem nézni,és teljesen rákattantam :)Mindenkinek NAGYON ajánlom :) .Most tartok a 10.résznél, addig felteszem,és folyamatosan frissítem...pár adat :) :
Nagyon komoly Shinigami özön van az anime „piacon”. Rengeteg akció sorozat kulcs szereplői de krimiben szinte soha nem szerepeltették meg ezeket az isteni arcokat. Óba Cugumi megtette, és nem járt rosszul, a mangáját mindenhol lehet kapni, olyannyira, hogy itthon (a Naruto után) a legnépszerűbb mangák egyike lett. 2006-ban Araki Tecuró (rendező) és Inóe Tosiki (író) úgy gondolták „vászonra” viszik a művet, amelynek első epizódját a Nippon Television adta le, nem kis sikert, és nézettséget generálva.és egy kis sajátos ajánló : (+ innen onnan egy kis segítség)

Mi történik,ha egy alapjában véve átlagos középiskolás fiú kezébe kerül az ölés lehetősége?

Yagami Light sem élt különösen más életet mint a többiek ,az egyetlen különlegessége az átlag feletti intelligenciája.
Apja Yagami Soichiro rendőr... talpig becsületes. Ennek mintájára Light is rendőrnek készült, hátha jobbá teheti a világot.( Ugyanis ő úgy érzi , hogy a mostani világ "velejéig rohadt",mindenki lop, csal hazudik, a bűnözők nem azt kapják amit érdemelnek.)

Egészen addig hitt a törvényben amíg a „túloldalon” egy halálisten nem unta magát…halálra.

Ryuk (a halálisten) fogta magát és ledobta saját halállistáját az emberi világba. (Ezt a füzetet a Shinigamik arra használják, hogy elvegyék az emberek életét.)
Ryuknak és Light története innentől kezdve egybe fonódik , hisz ha egy ember megkaparint egy ilyen listát a tulajdonosának mellé kell szegődnie. (De csak a gazdája számára látható.)

A rendőrség elkezdi kutatni a titokzatos bűnöző gyilkost , Light álnéven leveleket küldözget, az emberek innentől kezdve Kira-ként ismerik.
A lebukás elkerülésében kénytelen ártatlan nyomozókat is megölni, egyik gyilkosság követi a másikat...

Nos e karakter nem nevezhető sem főhősnek, sem fő gonosznak, ezt mindenkinek a saját igazságérzetére bízza a mű, de ha van az egyik, kell legyen másik is...
Ekkor érkezik a képbe a titokzatos „L”. Ő egy mester detektív akit a rendőrség csak akkor „húz elő” ha nagyon szükséges, a rejtőzködő Ász...Senki se tudja ,hogy néz ki, ki is ő valójában.

A rendőrség többsége megfutamodik,(...) a maradékból , a legbátrabbakból viszont kialakul egy nyomozó csapat. Külön a Kira ügyre kifejlesztve, és hát ki lenne a legalkalmasabb személy a csapat vezetésére?
"L" felfedi valódi énjét, és kiderül , nem is olyan amilyennek elképzelték... sőt egészen más. ;)

L és Kira harca, Halálistenek, izgalmak...

Kíváncsi vagy?


Death Note

 

1: rész :

2. rész :

3.rész :

4.rész :

5 rész :

6. rész :

7. rész :

8 rész :

9 rész :

10 rész :

11 rész :

12. rész :

13. rész :

14. rész :

15. rész :

16. rész : 17. rész :

18. rész :

19. rész :

20. rész :

21. rész:

22. rész :

23. rész :

24.RÉSZ :

25. rész : [:( ]

26.rész :

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.